Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği yöneticileri Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki FETÖ/PDY Terör Örgütü mensuplarınca 15 Temmuz gecesi yapılmaya çalışılan darbe girişiminin ardından yakalanan vatan hainlerinin sonunun yağlı urgan yani idam olması gerektiğini dile getirdiler.
Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Sadık Demirkol, Başkan Yardımcısı Zeki Dilmen ve Yönetim Kurulu üyeleri Müslüm Erdoğmuş, Nurettin Kaya ve Ali Arslan, ÇORUM HABER’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Türkiye’de 20 gündür yaşanan olaylara değinen Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Demirkol ile beraberindeki dernek yöneticileri FETÖ/PDY ve PKK başta olmak üzere tüm vatan hainlerinin idam edilmesi gerektiğini de belirtti.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birlik ve beraberliğini tehdit eden 15 Temmuz darbe girişimi karşısında durarak bu alçak girişimi nefretle kınadıklarını vurgulayan dernek yöneticileri yaptıkları konuşmada şu görüşlere yer verdiler.
“15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere tüm ilgili kurum ve kuruluşlar devletimize yapılan yanlışın önüne geçtiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere bu yetkililer bizimle birlikte tüm ulusumuzun rahatlamasında öncü oldular. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyoruz. Dün PKK’lı teröristlerin yaptığı gibi FETÖ’cü teröristlerde kan emici birer vampir olduklarını ortaya koydular. Ülkemizin karaciğerine hançer sokarak vatanı parçalayacaklarını sandılar. Ama Türk Milleti bayrağını burçtan indirmedi. Cumhurbaşkanının çağrısı ile vatanını korumak için sokaklara doluştu. Bundan sonraki süreçte devletin içindeki FETÖ unsurlarının temizlenmesi için adımlar atılmaya başlandı. Bu adımların en sonu olarak ise bizler ülkemize yanlış yapan hainlerin boyunlarına yağlı ilmeğin geçirilip asılmalarını görmek istiyoruz”
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim