Fatih Sarıoğlu bu kapsamda MHP’nin Ortaköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.
MHP Ortaköy İlçe Başkanı Celal Ceyhan’dan ilçenin sorunları hakkında bilgi alan Sarıoğlu, 7 Haziran Genel Seçimleri’nin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını vurguladı.
Gündeme ilişkin görüşlerini aktaran MHP Aday Adayı Fatih Sarıoğlu, “Ne yazık ki ülkemiz ve geleceğimiz adına karanlık günler yaşıyoruz. Uğruna canımızı, malımızı verdiğimiz şanlı bayrağımız gönderden indirildi. Süleyman Şah Türbesi’nde vatan toprağımızı kaybettik. Milletimize küfreden insanlar en büyük ihaleleri alıyor. 30 bin evladımızın katili teröristbaşı kahraman ilan ediliyor. Manevi değerler alt üst olmuş durumda. Kur’an-ı Kerim ile dalga geçiliyor. Dinî ve millî değerlerimize her türlü saldırı var ama hiçbir ses çıkmıyor. Bu kötü gidişe dur diyecek olan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Ülkemizi huzurun, barışın ve refahın hâkim olduğu aydınlık günlere taşımak için üzerimize büyük sorumluluklar düşüyor. Biz önümüzdeki iki ay boyunca gece gündüz çalışarak insanlara gerçekleri anlatmalıyız. Üzerimize düşeni yaparsak, inşallah milletimiz için güzel günler gelecektir.” şeklinde konuştu.
MHP İlçe Başkanı Celal Ceyhan ise Fatih Sarıoğlu’nu Ortaköy’de görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, seçim sürecinde kendisine başarılar diledi.
Editör: TE Bilisim