CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre ve Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer’in Çorum İl Başkanlığı’na yaptığı ziyarette konuşan Yıldırım, 7 Haziran’dan buyana yaşanan sürecin herkes tarafından görüldüğünü dile getirdi.
7Haziran seçimlerinde baskı, şiddet ve zulmün her türlüsünü yaşadıklarını ifade eden Yıldırım, “Buna rağmen elimizden geldiği kadar seçim kampanyamızı en verimli bir şekilde yürüttük. Şuanda da örgüt olarak 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlere hazırız” dedi. Yıldırım, partilerinin aynı zamanda kongre sürecinde bulunduğunu, bu kapsamda yapılacak olan delege seçimlerini ise 2 Kasım’dan sonra yapacaklarını belirtti.
AKP’nin tek başına iktidarı kaybetmesinin ardından terör olaylarının bir anda arttığına dikkat çeken Yıldırım, “Şehit cenazeleri üzerinden siyaset yapanların Allah belasını versin. Geldiğimiz noktada analar ağlıyor, Türkiye ağlıyor. Eli kanlı terör örgütlerinin üzerine gidilmesi gerekiyorken güvenlik güçlerimiz ne yazık ki anaokullarını, eğitim kurumlarını basmakla meşgul” dedi.
(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim