Türkiye Barolar Birliği’nin organizasyonu ile Çorum Baro Binası’nda tüketicinin korunması hakkındaki kanun uygulamaları ile ilgili meslek içi eğitim semineri verildi.
Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Alpay Sungurtekin’in seminer sorumlusu olduğu programa konuşmacı olarak İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Doç.Dr. Ebru Ceylan ile İstanbul Barosu’ndan Av. Şükran Eroğlu katıldı.
Seminerin açış konuşmasını yapan Baro Başkanı Av. Altan Akpınar, günü kurtarmak için sürekli mevzuat değişikliği yapıldığını ve işlerin daha da zorlaştığını belirtti. Mezun olduğu mevzuatla şu anki durumun aynı olmadığını anlatan Akpınar baroların önemli görevlerinden birinin yasa değişiklikleri konusunda meslektaşlarını bilgilendirmek olduğunu vurguladı.
Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Alpay Sungurtekin’in seminerin konusu ile ilgili açıklamasından sonra konuşmacılar tüketicinin korunması ile ilgili kanun değişikliği hakkında bilgiler verdi.


(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim