Hitit Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda yapılan törene Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Gülten Dayıoğlu, akademisyenler, öğretmen, öğrenci ve davetliler katıldı.
Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Vakfı 2015 yılı ödülünü kazanan Koray Avcı Çakman’a ödülünün takdim edilmesinin ardından Hitit Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasına katılan öğrencilere hediyeleri verildi.
Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Vakfı Ödül Töreni, Gülten Dayıoğlu’nun teşekkür konuşması ve imza etkinliğiyle sona erdi.
Öte yandan etkinlik kapsamında Sungurlu MYO öğrencileri Rektörlük bahçesinde özel bir alan oluşturarak masal kahramanlarını canlandırıp Gülten Dayıoğlu’nun kitaplarını okudular. Ayrıca program katılan çocuklarla birlikte Gülten Dayıoğlu için resim, baskı ve yazılardan oluşan özel bir çalışma hazırlayıp Dayıoğlu’na hediye ettiler.
Ödül töreni için İstanbul, Ankara ve İzmir’den şehrimize gelen vakıf üyeleri etkinliğin sosyal programı çerçevesinde Çorum’un tarihî ve turistik yerlerini ziyaret ettiler.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim