AKP Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, 25. Dönem milletvekili genel seçimlerinde adaylığının belirlenmesinin ardından seçim çalışmalarına Sungurlu’dan başladı.
Milletvekili Cahit Bağcı'yı AKP İlçe Başkanlığı önünde İlçe Başkanı İlyas Özkan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlüt Göyhan, Alaattin Tosundere, Mehmet Sarıtepeci, Bekir Sami Ünsal, Kadir Şeran, Bülent Kaleli, Metin Özsarı, Kağan Kırmızıoğlu, Mehmet Kaplan, Recep Uluç, Yasin Çırakoğlu, Duran Akgümüş, Sevim Koçak, Işılay Sapel, Gazi Uzan, İlyas Yağlı, Ayhan Akcan, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar karşıladı.
Yeni dönem için başarı dileyen kalabalığa İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda seslenen Bağcı, güçlerini milletten aldıklarını belirterek seçimi daha güçlü şekilde kazanacaklarını bildirdi.
AKP Sungurlu İlçe Teşkilatı olarak çıtalarını koruyarak daha yukarı taşıyacaklarını söyleyen İlyas Özkan, “Hep beraber AKP’nin icraatlarını ve hedeflerini anlatacağız” dedi.
Adaylığının ilan edilmesinden sonra destek ve tebriklerini sunan herkese teşekkür eden Bağcı ise konuşmasında şu görüşlere yer verdi:
“Seçim sürecinin ülkemize, ilimize ve bütün siyasi partilere hayırlı olmasını, huzurlu bir seçim süreci geçirmemizi dilerim. Biz AKP olarak 12 yıllık sicilimiz, performansımız, hizmetlerimiz, yatırımlarımız, politikalarımız ve seçim beyannamemizle ortaya konulacak Yeni Türkiye'nin inşasını gerçekleştirecek hedeflerimizle Milletimizin karşısına çıkacağız. Boş laflara ve polemiklere elbette söyleyeceklerimiz var. Karalama, yok sayma, gözden gelme, küçümseme ve mikro milliyetçilik siyasetinin Çorum'da bir karşılığının olmadığını bunlara bel bağlayanlar görmüşlerdir.
Biz siyasi nezaket çerçevesinde, temiz ve şeffaf bir siyaset yapmaya gayret gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Biz sırtımızı millete dayadık, gücümüzü milletten alıyoruz. Muhalefet partilerine ve adaylarına tavsiyem; açık, net ve geleceğe dair gerçekçi tezlerinizle milletimizin karşısına çıkın. İnşallah 7 Haziran 2015 Seçimleri milletimizin AKP’ye olan güveninin tekrar tescillendiği bir gün olacaktır. Bugünden itibaren bütün ekibimizle, gücümüzle sahada olacağız. Yeni Türkiye'nin inşasını ve demokratik, özgürlükçü ve sivil bir Anayasanın hazırlanmasını sağlayacak daha güçlü bir parlamentonun oluşması için tam yok ileri diyeceğiz”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim