Akkent Mahallesi Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Karadağ, Çorum genelinde ’Evet’ oyunun yüksek çıkmasını beklediklerini söyledi.
16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan Anayasa değişikliği için  çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Karadağ, AK Parti Çorum Teşkilatı olarak tüm Çorum'u karış karış gezerek, referandumda AK Parti açısından olumlu sonuçlar elde edeceklerini ifade etti.
Karadağ, "Önümüzde bir halk oylaması var, tarih netleşti. 16 Nisan Pazar günü bir kez daha sandığa gideceğiz. Milletimiz evet dediği için evet diyeceğiz. Milletimize  hizmetlerimizi ve aydınlık Türkiye hedeflerimizi anlatacağız. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet için referandumda biz de "evet" diyeceğiz. Bundan daha başka güzel bir şey  olabilir mi? 80 milyon millet olarak ülkemizin bekası için evet diyeceğiz” diye konuştu.
Referandumda Çorum halkına güvendiklerini belirten Karadağ, “Biz 15 yıllık AK Parti iktidarı olarak sorumluluğumuzun farkındayız ve inandığımız yolda da dost doğru yürüyeceğiz. Referandum sürecinde halkımız ile her zaman olduğu gibi iç içe olacağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, mahalle mahalle, kapı kapı dolaşıp, yeni Anayasa’nın tüm ayrıntılarını halkımızla paylaşacağız. Biz referandumda Çorum halkına sonuna kadar güveniyoruz” şeklinde konuştu.
Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile güç kazandığını bildiren Karadağ, "Yapılacak olan sistem değişikliği ile asıl hedeflenen devlet ve milletin bölünmez bütünlüğünün ilelebet payidar olmasıdır. Değişiklikle birlikte güçsüz iktidarlar dönemi sona erecek, hükumetlerin kurulamadığı çift başlılık ortadan kalkacaktır” dedi.
15 Temmuz'da yaşanan darbe kalkışmasına değinen İl Başkanı Mehmet Karadağ, "Cumhurbaşkanımız o gece sadece kendisini düşünseydi ülkeyi terk ederdi. Vatan ve millet sevdalısı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan kameraların karşısına geçerek halka seslendi. Erdoğan için vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı son derece  önemlidir. Bizim milletimiz birlik ve beraberlik içinde güçlükleri yenmesini bilen bir millettir” ifadelerini kullandı.
Başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar'ı tebrik eden İl Başkanı Mehmet Karadağ, Akar'a ve Akkent Mahallesi Danışma Meclisi Toplantısına katılan parti gönüllülerine teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim