Çorum yönünden İskilip’e girişte yemyeşil bir tepede yer alan Seyirtepe, muhteşem manzarasıyla gönülleri ferahlatan bir mekân…

Seyirtepe’deki restoran ve kafeterya, şimdi yenilenmiş yüzüyle, hem emsalsiz manzarasını, hem de ünlü İskilip dolmasını, kaliteli bir hizmet anlayışıyla sunmaya başladı.

Tesisin İşletme Müdürü Hasan Tokmak, meşhur İskilip dolmasının, Seyirtepe’nin “olmazsa olmazı” olduğunu belirterek, “Manzarası, temiz havası, bol oksijeni ve yemyeşil ortamıyla, doğayla içiçe, muhteşem bir mekâna sahibiz. Hijyenik ve titiz servisimizle, gerek İskilipli ve Çorumlu hemşehrilerimize, gerekse Çorum dışından konuklarımıza, keyifli bir yemek fırsatı sunuyoruz” dedi.

Sakin, huzur içinde kafa dinlenebilecek bir ortam oluşturduklarını, çocuklar için özel oyun alanı bulunduğunu, nişan, düğün, sünnet ve diğer tüm özel yemekler için konukları ağırlayabilecek nezih bir salona sahip olduklarını vurgulayan Hasan Tokmak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ortamı daha da güzelleştirmek için yeniliklere devam ediyoruz. Havuz başı yemekleri, kır düğünleri için de hazırız.

İskilip dolması yanında, 2 metre uzunluğundaki ızgaramızla, ızgara çeşitlerimizi de zenginleştirdik. Kuzu şiş, pirzola ve kuzu çevirmeyi de ilave ettik. Adana, tavuk şiş, kanat, sac kavurma devam ediyor.

Ramazan’da özel iftar menümüz ve semaver servisimizle en iyi hizmeti sunacağız.”

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim