Başkent Üniversitesi mezunu olan ve halen İstanbul Doğa Koleji’nde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Gizem Tütüncü ile İstanbul’da yaşayan1. sınıf açık deniz kaptanı Atakan Gürel’in düğün törenleri önceki akşam Anitta Otel’de gerçekleştirildi.
Düğün törenine Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum eski Milletvekili Melek Denli Karaca, AKP eski İl Başkanı Faruk Özkader, Merkez Parti İl Başkanı Av. Ahmet Ünal, Emekli Tuğgeneral Ömer Esenyel, TSO ve TSE eski Başkanı Kenan Malatyalı, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Gecede genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü kıyarken, nikah şahitliklerini ise Mustafa Şamlı, Ömer Esenyel, Mahmut Nedim Tümer ve Taner Elbir yaptı. Nikahtan sonra geline evlilik cüzdanını veren Başkan Külcü, çifte “Nikahta birbirinizin ayağına basın ama ondan sonra ne birbirinizin ayağına ne de damarına basın. Mutlu ve huzurlu bir hayatı birbirinize anlamlı kılın. Bir yastıkta kocayın” şeklinde öğüt verdi.
Suna-Mehmet Tütüncü ile damadın annesi Meral Gürel’in davetlilerle yakından ilgilendiği gece canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar devam etti. Genç çiftin sık sık dans ettiği gecede pasta da kesildi.
ÇORUM HABER, Gizem& Atakan çiftini kutlar, bir ömür boyu mutluluklar diler.


(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim