Mehtap-Sedat Tosun çiftinin kızları Av. Gizem Tosun ile Yeter-İbrahim Çan çiftinin oğulları İnşaat Mühendisi Ali Çan önceki akşam Yıldızpark Düğün Salonu’nda evlendi.

Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Zeki Gül kıyarken, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, CHP Çorum Belediye Başkan aday adayı İMO İl Temsilcisi Özgür Kılıç, Çorum İş Kadınları Derneği Başkan Yardımcısı Semra Şahin, ÇORUM HABER Genel Müdürü Mehmet Yolyapar ve Yusuf Yıldırım nikah şahitliği yaptı. Başkan Gül ile Milletvekili Köse genç çifte ömür boyu mutluluk dileklerini iletirken, Genel Müdürümüz Yolyapar da çift adına nikah cüzdanını Gizem Tosun’a teslim ederek kutladı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar, ÇESOB Başkanı Recep Gür ile birlikte son derece seçkin bir davetli topluluğunun da izlediği düğün töreni genç çiftin dansı ile başladı. Nikah ile devam eden düğün Nazlı Kalender ve beraberindeki ekibin şarkı ve türküleriyle geç saatlere kadar devam etti.

ÇORUM HABER, Tosun ve Çan ailelerini kutlar, Gizem ile Ali’ye ömür boyu mutluluklar diler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim