Samsun Hükümet Konağı karşısındaki 15 Temmuz Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen ve bugün sona erecek olan etkinlik, Samsun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün de iştirakçisi olduğu ‘Kayıtlı İstihdam İçin Ortak Fayda Diyalog ve İşbirliği Projesi’nin ağ oluşturma çalışmaları kapsamında, işgücü piyasasında dezavantajlı gruplar olan kadın, engelli ve gençleri de işverenlerle buluşturmayı  amaçlıyor.
İSTİHDAMA KATKI
Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop il ve ilçelerinde müşterilerine kaliteli ve kesintisiz hizmet vermeyi amaç edinen Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş.(YEPAŞ), müşteri odaklı hizmet yaklaşımı ile çalışmalarını sürdürüyor. Kurulduğu ilk yıldan bu yana en fazla vergi beyan eden mükellefler arasında olan ve istihdama güç veren YEPAŞ, bu yıl da bölgesinde kayıtlı istihdama katkı sağlayan öncü şirketlerden biri olarak organizasyon içinde yerini aldı.
DESTEKLERE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME
YEPAŞ’ın Müşteri ve Saha Operasyonu Koordinatörü Fahrettin Tunç, projenin ağ oluşturma çalışmaları kapsamında istihdam ile ilgili görev alan tüm firmalarla etkinlikte bir araya gelmiş olmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.
Organizasyonda; işsiz-işveren eşleştirilmesine yönelik çalışmalar yapılıyor, girişimcilik, kişisel gelişim ve kurumsallaşma temalarında tecrübeli uzmanlarca seminerler verilerek, devletin teşvik ve desteklerine ilişkin bilgilendirmelerde bulunuluyor.


(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim