AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Sizler gibi bir gençlik ile aynı çatı altında yol almaktan onur ve kıvanç duyuyorum” dedi.
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş ise; Anadolu teşkilatlarımıza daha yakından tanıyalım, daha detaylı bir şekilde beraber neler çalışabiliriz diye ziyaretlerde bulunduklarını ifade etti.
Genel Başkan Ecertaş, AK Parti Gençlik Kollarının 1 milyon 700 bin üyesi olduğunu belirterek, "Çorum Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım gibi sizlerin de tabiri caizse partimizin bütün çalışmalarında bazen ağaçların tepelerinde bazense direklerde bayraklarımızı asmakta olduğunu biliyoruz. Necip Fazıl Kısakürek’in dediği gibi “kim var” diye seslenilince, sağına ve soluna bakınmadan, fert fert “ben varım” cevabını verici, her ferdi “benim olmadığım yerde kimse yoktur” duygusuna sahip bir dava ahlâkını pırıldatıcı bir gençlik olarak bugünlerde aynı neslin evlatları olarak sizler her zaman her yerde yanımızda yer aldınız. Bizlerde sizler gibi gençliğimizden itibaren ülkemiz için çalışan bir neferiz diyerek gençlik kollarımızın tüm çalışmalarında destekçisi olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Ecertaş, İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’nun ziyaretinin ardından Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.
Editör: TE Bilisim