Belediye ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptığı etkinliğe İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Kültür Müdür Yardımcısı İbrahim Yıldız, İl Kültür Müdürlüğü Şube Müdür Vekili Sümeyra Şengül ve çocuklar katıldı. Çocuklarla pasta kesimi ile başlayan etkinlik, buz pateni ve bowling ile devam etti. Programa katılan çocuklar ilk defa da bowling oynamanın ve buz pateni yapmanın sevincini yaşadı. Proje kapsamında çocuklarda tarih bilinci oluşturmak için 29 okuldan yaklaşık bin 200 öğrenci Alacahöyük, Boğazkale’yi gezdi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan yaptığı konuşmada, “2017 yılında şehrimizde kültür ve turizm alanında önemli çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Projelerimizi diğer kurumlarımızla birlikte ortaklaşa yürütüyoruz. Desteklerinden dolayı Çorum Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Tesisler Müdürü Yabacıoğlu ise Çorum Belediyesi olarak gençlere yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını, bu konuda tüm kurumlarla işbirliği içinde olduklarını ve gençleri en güzel şekilde yetiştirmek için gayret gösterdiklerini açıkladı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim