Buharaevler Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe Belediye Meclis Üyesi Şahiste Uçar, Buharaevler Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sabriye Esen, Buharevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Aysun Tut, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez, Aile Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Betül Özseçer, Çorum Belediyesi'nin evde temizlik hizmetinden faydalanan ulu çınarlar ve öğrenciler katıldı.

Belediye Meclis Üyesi Şahiste Uçar, Çorum Belediyesi Gönül Köprüsü projesinden bahsederek, “Çorum Belediyesi yaşlılarımızı ötelemiyor, onlara hizmet götürüyor. 450 tane yaşlımızın evini temizliyor. Bir toplum, yaşlısı ve çocuğuna ne kadar önem verirse daha hızlı gelişecektir.” dedi.

Buharaevler Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sabriye Esen ise “Yaşlılar Haftası'nda farklılığımızı ortaya koymak için çocuklarımızın yüreklerine dokunmak istedik. Gördük ki kalıcı dokunuşlar yapmışız. Öğrencilerimiz Ahmet Akdağ Huzurevi ve Çorum Belediyesi'nden evde temizlik hizmeti alan yaşlılarımızın evlerine gidip geldiklerinde farkındalıklar ile geri döndüler. Buda bizleri çok mutlu etti. Bizleri bu imkanı sağlayan Çorum Belediyesi'ne teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Program, Müzik Öğretmeni Hakan Önsöz eşliğinde öğrencilerin seslendirdikleri şiir ve şarkılarla devam etti. Öğrenciler son olarak ulu çınarlara günün anısına çiçek takdim etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim