Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Karadağ, TÜGVA’nın dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş bir vakıf olduğunu söyledi.

Karadağ, konuşmasında; amaçlarının gençlerin elinde taşla, molotofla dolaşan değil, kalemle, kitapla dolaşan, düşünen bir gençlik olarak yetişmesi olduğunu ifade etti. Gençlerin, bir hilal uğruna yola çıkan güneşler olduğunu vurgulayan Karadağ, “15 Temmuz gecesi bir hilal uğruna 249 güneşimizin batışına şahitlik ettik. Ama biliyoruz ki bizde daha nice 249 güneşler var. Milletimiz o gece tankların altında ezildi, bombaların altında parçalandı ama namusunu çiğnetmedi. O Gece Çorumlu hemşehrilerimiz Erol Olçok ve 16 yaşındaki oğlu Abdullah Tayyip Olçak İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü'nde, 22 yaşındaki Mustafa Avcu kardeşimiz Genel Kurmay Başkanlığı’nda,22 yaşındaki kardeşimiz Mehmet Kocakaya Emniyet Genel Müdürlüğü’nde, 18 yaşındaki kardeşimiz Mustafa Özgür Karasakal Kızılay Meydanı’nda hainlere dur demek için meydanlara inerek şehadet şerbetini içmek için koştular. Safiye kardeşimizin elinde silahıyla duran alçağın üzerine gidişini unutamayız.

Çünkü Nene Hatun'un torunları farklıdır. Genci yaşlısı, kadını erkeğiyle tüm vatandaşlarımız FETÖ'cü hainler eliyle gerçekleştirmek istenen işgal girişimini işte bu şekilde püskürttü.

Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nda da aynı bilinç ve ruhla ülkemizin, milletimizin, bayrağımızın, toprağımızın ve ezanımızın susmaması adına Amerika’nın desteklediği hain terör örgütlerine karşı savaşan kahraman Mehmetçiğimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Allah şehitlerimizin mekanını cennet, yakınlarına sabr-ı cemil ihsan eylesin, gazilerimize acil şifalar verisin” dedi.

TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Kerep Ölçer de, “TÜGVA Çorum İl Temsilciliği olarak 28 Ocak 2018 tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan kongrede AK Parti Çorum İl Başkanlığı görevine tekrar gelmenizi tebrik ediyorum. Ülke olarak zor günlerden geçmekteyiz. Bu vesile ile her türlü girişim ve çabada TÜGVA ailesi olarak Cumhurbaşkanımızın temsilcisi olarak gördüğümüz siz değerli büyüklerimizin yanındayız ve destekçisiyiz. Rabbim önümüzdeki süreçte beraberce hayırlı çalışmalar yapmayı nasip eylesin” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim