Anitta Otel’de önceki akşam gerçekleştirilen Genel Kurul’a Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AKP Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Genç MÜSİAD Genel Başkan Vekili Emre Metin, MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal ve Genç MÜSİAD Çorum Şubesi Kurucu Başkanı Alper Tığlı’nın yanı sıra bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul’da ilk olarak söz alan Genç MÜSİAD Çorum Şubesi Kurucu Başkanı Alper Tığlı, Derneğin Çorum’da yaklaşık 3 yıl önce faaliyetlerine başladığını anımsatarak, genç istihdamına yönelik projeler geliştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Görev değişiminin bir bayrak yarışı olduğunu kaydeden Alper Tığlı, “Benden sonra bu görevi devralacak olan Ahmet Burak Boyraz kardeşim ve yeni yönetim kurulu üyelerinin bayrağı en iyi şekilde taşıyacaklarına inanıyor, üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Genç MÜSİAD Genel Başkan Vekili Emre Metin ise Derneğin 26 yılı geride bıraktığını belirterek, “Bizler güçlü Türkiye’nin güçlü yarınları olacağız. Bir yandan üye ve şube sayımızı artırırken, öte yandan Yunus Emre, Mevlana ve Farabi’nin çağrısına kulak vereceğiz. Asıl amacımız Ömer Bin Hattab ve Ömer Bin Abdulaziz’in adaletini tesis edebilmektir.” diye konuştu.

MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal da Genç MÜSİAD Çorum Şubesi’nin eski yönetimine teşekkür, yeni yönetimine ise başarılar diledi.

Ardından sırasıyla kürsüye gelen Belediye Başkanı Külcü ile Milletvekilleri Ceylan ve Uslu, katılımcılara hitap ettiler.

Daha sonra söz alan Genç MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Ahmet Burak Boyraz yaptığı kısa teşekkür konuşmasında, “Bu topraklara fayda getiren işler yapmayı ve Allah’ın beni ve çalışma arkadaşlarımı mahcup etmemesini diliyorum.” ifadelerini kullandı. Yeni Başkan Boyraz ayrıca Kurucu Başkan Alper Tığlı ve eski yönetim kurulu üyelerine birer tablo sunarak teşekkür etti.

Genel Kurul, Kurucu Başkan Tığlı’nın Ahmet Burak Boyraz’a Dernek rozetini takmasıyla sona erdi.

Genç MÜSİAD Çorum Şubesi’nin Ahmet Burak Boyraz başkanlığında oluşturulan yeni yönetiminde Tuğrul Topuz, Oktay Erkoç, Emre Çıtak, SAelahattin Çekkaya, Adil Nezih Kayişoğlu ve Yavuz Alkan yer aldı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim