AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen 109. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.
Bekiroğlu, toplantıyı değerlendirirken, milletten yetki almayan, güç almayan, milletin önüne gidip derdini sormayanın ülke idaresinde yerinin olmadığını söyledi. Milletin evlatlarıyla AK Parti’nin siyaset sahnesine çıktığını ve aynı tarzda da çalışmasına devam ettiğini dile getiren Bekiroğlu, AK Parti kadrolarının imzasını attığı başarılı çalışmalarla hayalleri gerçeğe dönüştürdüğünü ifade etti.
Milletin yollarını açtıklarını, tünellerle dağları geçtiklerini köprülerle vadileri birleştirdiklerini, şimdi yeni anayasa ve sistemin yolunu açma zamanı olduğunu vurgulayan Bekiroğlu, “Bu yolu da AK parti teşkilatları olarak milletimizle beraber aşacağız.. Türkiye'nin ihtiyacı olan, işini görmeyen, görmekte yetersiz kalan bu anayasayı mutlaka değiştirmemiz gerekiyor. Eğer millet kazanacaksa biz kaybedelim, hiç önemi yok. Bizim bakışımız bu. Biz, yarını değil, yeni nesillerin geleceğini düşünüyoruz. Sorunları torunlara bırakarak bugünlere gelen bir parti değil AK Parti. Bu meseleyi çözecekse yine Ak Parti çözecek, başkanlık sistemini de bu ülkeye getireceğiz” dedi.
Editör: TE Bilisim