Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Samsun Şubesi tarafından ayda bir düzenlenen dayanışma yemeklerinin sonuncusuna, YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu konuşmacı olarak katıldı.
ASKON Başkanı Fikret Okudan’ın açış konuşmasıyla başlayan programda, Türkoğlu, katılımcılarla yöneticilik deneyimlerini paylaştı.
“Yüzyıllarca dünyaya hükmetmiş bir hükümdarlığın torunları olarak aslında hiç de yabancı olmadığımız liderlik kültürünü yeni duymuş, yeni var olmuş gibi görüyoruz” diyen Nurettin Türkoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin 8’nci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın 25 yıl önce bugünleri haber verircesine Toplam Kalite Yönetim Modeli’ni kurduğunu anlatarak, “Özal’ın mesajı gayet açıktır: KalDer ve TÜSİAD işbirliğinde gelecek nesiller için sürdürülebilir bir dünya bırakmak.” ifadesini kullandı.
YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, “Hedefi doğru koyduğunuzda hedefe giden yolları bulmak daha kolay oluyor. Süreçleri yaşamanız kalıyor. Biz hedefimizi söyledik. 2019 yılında kurumsal ve operasyonel mükemmellik alanında Avrupa’nın ilk 10 şirketi arasında olmak.” diye konuştu.
Türkoğlu, “Ne kadar doğru bir planlama yaparsanız yapın, inanmayan, güçlü olmayan ve sizle birlikte hedefe yürümeyen bir kişinin hatası tüm yaptıklarınızın çöpe gitmesine neden olur” değerlendirmesini de yaptı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim