İYİ Parti İl Teşkilatı’nca düzenlenen iftar yemeğine yoğun katılım sağlandı.

24 Haziran seçimleri öncesinde il ve ilçelerde çok sayıda iftar programı düzenleyen İYİ Parti İl Teşkilatı’nın en büyük organizasyonu önceki akşam Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Fuar Alanı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğinde konuşan Arslan, “İYİ Parti kurulamaz dediler kuruldu, teşkilatlanamaz dediler, 2 ay gibi kısa bir sürede 66 ilde ilçeleriyle beraber teşkilatlandı. Kongre yapamaz dediler, partimizin kuruluşunun 3. ayın sonunda seçime katılabilmesini sağlayacak kongresini sağladı. İYİ Parti, büyük kongresini yapamaz dediler, yüzbinlerin katılımıyla 1 Nisan’da büyük kongremizi yaptık. İYİ Parti yolunda yürüyor diye erken seçim oyunuyla İYİ Parti’yi seçime sokmamayı amaçladılar. CHP’den partimize geçen 15 milletvekili ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu oyunu da bozuldu” dedi.

“YAPTIKLARINI UNUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Bu ülkeyi bu hale dış güçlerin getirmediğini, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partililerin getirdiğini belirten Arslan, konuşmasında şunları söyledi:

“Habur’da PKK’lı hainleri kurdukları çadır mahkemesinde berat ettirenler dış güçler miydi AK Parti miydi? Devletin hâkimini, savcısını 4 tane çapulcunun ayağına götüren dış güçler miydi AK Parti miydi? Diyarbakır meydanında nevruz kutlamalarını bahane ede Şivan Perwer ile İbrahim Tatlıses ile Talabani ile Barzani ile Abdullah Öcalan’ın bayrakları altında şarkı söyleyenler dış güçler miydi AK Parti miydi? Recep Tayyip Erdoğan’ın ağzından Barzani çıkınca bir Barzani daha çıkıyordu. Kardeşim diyordu, arkadaşım diyordu, ne oldu? Açılım sürecini Türkiye’ye yaşattıran dış güçler miydi AK Parti miydi? 5,5 yıl hainlerle aynı masada pazarlık yapanlar dış güçler miydi Recep Tayyip Erdoğan mıydı? Dolmabahçe mutabakatını yapan yine tabi ki AK Parti’ydi. Şimdi yaptıklarını millete unutturmaya çalışıyorlar. Birden bire milliyetçi oldular, birden bire ülkücü oldular, birden bire vatanperver oldular. Artık bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ın yalanlarına inanmıyor, artık bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini kandırmasına ve aldatmasına izin vermiyor. Onun için AK Partililer, kapalı spor salonlarında miting yapıyorlar, onun için stadyumlarda miting yapmaya çalışıyorlar. Ama oraları bile dolduramıyorlar.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim