Önceki akşam Gaziantep’te sokakta yapılan bir kına gecesi, canlı bomba saldırısı ile kana bulandı, ölü sayısı, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 50’ye çıktı.
Bu vahşete gerçekten yürek dayanmıyor. Katil, cani ve benzeri her türlü tanım, bunu yapanlar için az geliyor. Zira, bunlar insan olamazlar.
Gaziantep şehir merkezinde, Siirtli bir ailenin sokakta yaptığı kına gecesine, Cumartesi akşamı saat 22.40 sıralarında bombalı bir saldırı düzenlendi. Saldırıda, çoğu çocuk ve kadın 50 kişi yaşamını yitirirken, 70’in üzerinde kişi de yaralandı.
Korkunç saldırının şiddeti gün ağardıktan sonra ortaya çıktı. Bombalı saldırının gerçekleştirildiği Şahinbey Beybahçe Mahallesi’ndeki sokakta, evlerin harabeye döndüğü gözlendi. Çevre sakinleri saatlerce olayın şokunu üzerlerinden atamadılar.
Otopsi yapılan cenazelerden bir kısmı ailelere teslim edilerek dün toprağa verildi. Olay yerinde parçalanmış canlı bomba yeleğinin bulunması, alçak saldırının “canlı bomba” olma ihtimalini güçlendirdi. (İHA ve Haber Merkezi) 
Editör: TE Bilisim