Dünya genelinde yaklaşık 6500 ofis ve 100.000 gayrimenkul danışmanı ile sektörünün lideri olan RE/MAX, Türkiye’de de faaliyetlerini arttırarak sürdürüyor.
Ülkemizde 260 ofisi ve 3200 gayrimenkul danışmanı ile gayrimenkul sektöründe kalitenin simgesi olan RE/MAX, yeni ofisini Çorum’da İnönü Caddesi üzerinde hizmete açtı. Çorum’da RE/MAX İklim adıyla faaliyet göstermeye başlayan yeni RE/MAX franchise’ının sahibi Hakan Kaçar, kurduğu işletme ile alım-satım ve kiralama işlemlerinde ev, arsa, iş yeri sahiplerine rehberlik hizmeti sunduklarını kaydetti.
Hakan Kaçar, dünyada en fazla gayrimenkul satışı yapan emlak şirketi REMAX Çorum İklim Şubesi'nin açılışı öncesi basın mensuplarına yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı. Bambu Mangal'da yapılan toplantıda Kaçar, REMAX Çorum İklim Şubesi'nin 15 Kasım 2016 Salı günü saat 14.00'de İnönü Caddesi No:9 adresinde açılacağını bildirdi. RE/MAX Türkiye’nin Kurucu Genel Müdürü Murat Goldştayn, Çorum’da uzun zamandır RE/MAX’i layığıyla temsil edecek, vizyoner bir girişimci arayışında olduklarını belirterek, bu arayışlarını tatminkar bir şekilde sonuçlandırdıklarını açıkladı.
Hakan Kaçar’ın liderliğinde Çorum’da müşteri memnuniyeti ve profesyonelliğe dayalı gayrimenkul danışmanlığı hizmetlerinin en iyi şekilde Çorumluların hizmetine sunulacağını söyleyen Goldştayn, “Türkiye’de gayrimenkul pazarlaması yapan markalar içinde pazar payı ve marka bilinirliği en yüksek marka RE/MAX. Çorum’da açılan yeni RE/MAX ofisiyle şimdi daha da güçlü hale geldik. Yeni RE/MAX franchise’ımız, faaliyetlerine başlarken bünyesinde oluşturacağı yeni gayrimenkul danışmanları ile Çorum’da yeni ve uzmanlaşmış bir istihdam da yaratarak şehrin ekonomik gelişimine katkıda bulunacaktır” şeklinde konuştu.
RE/MAX İklim’in kurucusu Hakan Kaçar da neden RE/MAX sorusuna “Çünkü alanında lider, en yenilikçi markayla yola çıkmak bizim için en akıllı seçim oldu” diye konuştu.
RE/MAX’ın faaliyet gösterdiği diğer şehirlerde gösterdiği başarının pek çok şeyin ispatı olduğunu anlatarak RE/MAX’ın müşteri memnuniyetine olan tutkusu, gayrimenkul danışmanlarının kalitesi ve verilen çağdaş hizmetlerin Çorumluların da teveccühünü kazanacağına inandığını anlatan Kaçar, “Dünyada yaklaşık 100 ülkede faaliyet gösteren RE/MAX, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün lideri olarak, girişimcilere eşi bulunmaz fırsatlar sunuyor. Kendi işinin sahibi olarak, hayal ettiği gelir düzeyine ulaşmayı hedefleyenlere yeni kapılar açan RE/MAX, bu konuda bir birinden değerli eğitimlerle girişimcilere satış, pazarlama, strateji üzerine çok sayıda eğitimler de sağlıyor. Franchise sahiplerine sunduğu bu fırsatlara paralel, gayrimenkul danışmanları için de sayısız eğitim fırsatı sunan RE/MAX, onların hem iş hacimlerine hem de kendi kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor. Gayrimenkul danışmanlarını ve ofis sahiplerinin sektörün en verimli ve geniş kapsamlı eğitimleriyle buluşturan RE/MAX Türkiye, konusunda profesyonel, yerli-yabancı fikir lideri ve otoriteler ile danışmanları da eğitimlerine dahil ediyor. Sektöre yeni bir çehre kazandıran RE/MAX Türkiye, yeni iş kurmak isteyen girişimcilere fırsatlar sunma konusunda önemli bir boşluğu dolduruyor. Gayrimenkul sektöründe girişimciliği destekleyen şirket, "girişimcilikte çığır açarak öncü olmak" misyonuyla kendi işini kurmak isteyen girişimciler için ideal iş olanakları sunuyor, Türkiye genelinde franchise'lar vererek yeni iş yerleri oluşumuna, istihdama ve ekonomiye katkıda bulunuyor” dedi.
(Volkan SINAYUÇ)
 
Editör: TE Bilisim