AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Karadağ'ı tebrik eden Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Karadağ'ın partinin kuruluşundan bu yana teşkilatlar içerisinde yer aldığını ve teşkilat işlerini iyi bildiğini kaydetti. Yeni İl Başkanı’nın başarılı çalışmalarıyla bu görevi taçlandıracağına inancının tam olduğunu ifade eden Murat Yıldırım, “İl Başkanımız insanlara hizmet ederek, adaleti sağlayarak bu görevi taçlandıracaktır. Siyaset olmazsa olmazımız. Siyaset insanlara hizmet için vardır. İnancımız gereği insanlara kim çok hizmet ederse o kıymet bulur. Bizler milletin hizmetkarıyız. Ben inanıyorum ki başkanımız da bu şuur ve inançla bütün Çorum'a hizmet edecektir. Çorum yıllarca AK Parti'ye gerekli desteği vermiştir vermeye devam edeceğine de inancım tamdır. Bunu hizmetlerimizle taçlandıracağız” diye konuştu.
“GAYEMİZ HALKIN TAMAMINA EŞİT OLARAK HİZMET ETMEK”
15 Temmuz darbe girişimi sürecinde çok büyük bir olayla karşı karşıya kaldıklarını vurgulayan Yıldırım şöyle konuştu: “Türkiye egemen ve siyonist güçlerin oyunlarıyla karşı karşıya kaldı. Bu bir işgal hareketiydi. Allaha şükürler olsun bunu milletimizle birlikte def ettik. Bu belanın def edilmesinde teşkilatlarımız büyük rol oynamışlardır. Bu işgal girişimini püskürtmüş ve canıyla bedel ödemişlerdir. Bu topraklara kanlarını vermişlerdir biz de bu bilinçle hizmet edeceğiz. Sizler de kuracağınız yönetimle Çorum'a uzun süre hizmet edeceğinize inanıyorum. Gayemiz halkın tamamına eşit olarak hizmet etmek. Teşkilatlarımızı diri tutmamız gerekiyor. İl Başkanımızı tebrik ediyorum. Kendisi başından beri AK Parti teşkilatının içerisinde yer alıyor. Bu Başkanımızın en büyük avantajıdır. Umarım hayırlı olur. Tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.
“TEŞKİLATLAR İÇİN AVANTAJ”
AK Parti Çorum Milletvekili ve önceki İl Başkanlarından Ahmet Sami Ceylan ise yeni İl Başkanı Mehmet Karadağ'ın Çorum ve AK Parti teşkilatları için bir avantaj olduğunu söyledi. Karadağ'ın yıllardan beri teşkilat içerisinde yer aldığına vurgu yapan Ceylan, İl Başkanının bu tecrübesiyle güzel hizmetlere imza atacağından şüphelerinin olmadığını ifade etti.
Milletvekili Ceylan şunları söyledi: “İl Başkanımız Çorum'da birleştirici rol oynayacaktır. Başkanımızı bütün Çorum kamuoyu benimsedi. Çorum'un tüm renklerini kucaklayarak, bir ortak paydada birleştirerek başarılı olacağına bir şüphemiz yok. Teşkilatlarımızla, Milletvekillerimizle, Teşkilat Başkan Yardımcımızla ve Belediye Başkanımızla birlikte beraberce çalışacağız. Bizim derdimiz Çorum. Çorum'a hizmet etmek derdindeyiz. Şehrimize her alanda ivme kazandırmak istiyoruz. Biz size güveniyoruz. Bu güvenimizin boşa çıkmayacağından şüphemiz yok. Partimiz ve Çorum için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
KARADAĞ: “ÇORUM’A HEP BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ”
AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ziyaretinden dolayı Murat Yıldırım ve Ahmet Sami Ceylan'a teşekkür ederek, "İl başkanlığı yapmış, teşkilatı iyi bilen iki arkadaşımızla ve teşkilatımızın diğer tüm mensuplarıyla birlik olup Çorum'a en güzel hizmetleri hep birlikte yapacağız” diye konuştu.
Çorum'da AK Parti'nin kurucu Merkez İlçe Başkanlığını ve bir dönem İl Başkanlığını da yapan Av. Mehmet Karadağ, 10 yıl sonra bu göreve getirildiğini hatırlatarak, hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerine vurgu yaptı. Karadağ şunları söyledi: "Sayın Başbakanımızın beni görevlendirmesinden dolayı mutluyum. Bu partinin bir mensubu olarak gururluyum. Ben Genel Başkanımızın temsilcisi olarak bu makamdayım. Bu görevin yükünün ağırlığının farkındayım. Herkes samimiyetle tebrik ediyor. Sadece Ak Parti'den değil diğer siyasi partilerden de tebrik alıyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. Bu iş ekip işi. Biz bundan sonraki süreçte iktidar partisi olarak Çorum'un hangi temel sorunu varsa bunun değerlendirmesini yapacağız, bunun üzerinde görüş birliği yapıp bunların takibi içerisinde olacağız. Bu vesileyle herkese teşekkür ediyorum” dedi.
(Volkan SINAYUÇ)
 
Editör: TE Bilisim