Daha önce Gazi Caddesi Atlamaz İşhanı numara 19/12’de faaliyet gösteren Fiza Danışmanlık, Ulukavak Mahallesi Tekceviz 8. Cadde Uğur Apartmanı numara 29’da hizmet vermeye başladı.

YENİ KONSEPT, GÜÇLÜ KADRO

2011 yılında Aile Danışmanı Firdevs Karaca Eren tarafından kurulan Fiza Danışmanlık, Özel Eğitim Uzmanı İbrahim Eren ile Pedagog Gül Ahlatcı Elmas’ı da kadrosuna ekledi.

Danışmanlık hizmetlerinde bazı büyükşehirlerde uygulanan çağdaş konsepti Çorum’a taşıyan Fiza, Buharaevler’deki yeni yerinde, çevre il ve ilçeler haricinde yurt dışındaki ailelere ‘online danışmanlık’ hizmeti dahi veriyor.

YAŞAMIN HER ANINDA

‘Yaşamın her anında’ sloganıyla faaliyet gösteren Fiza Danışmanlık’ı tanıtan İbrahim Eren, “Aile danışmanlığının yanı sıra özel eğitim danışmanlığı, çocuk ve ergen ruh sağlığı alanlarında da danışmanlık hizmeti sunmaya başladık” dedi.

“Alanlarında uzman ve tecrübeli kadromuzla, ailelerin veya bireylerin karşılaşabileceği tüm ruhsal ve gelişimsel problemlere çözüm desteği sunuyoruz” diyen Eren, ailelerle işbirliği içinde yürüttükleri danışmanlık hizmetleriyle bugüne kadar yüzlerce çocuk ve yetişkinin yaşadıkları sorunlardan kurtulmasına katkı sağladıklarını söyledi.

Eren, “Karşılaştıkları problemler karşısında çaresizlik yaşayan, ‘Nereden başlamalıyım?’, ‘Nasıl bir yol izlemeliyim?’ gibi sorulara cevap arayan herkes için buradayız” diye konuştu.

Gelişimsel sorunlar ile risk taşıyan çocuk, genç ve yetişkinlerin ailelerine danışmanlık hizmeti vererek gerek okulda gerekse ev ortamında eğitim-öğretimlerinin daha nitelikli sunulması hususunda yol gösterici çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Eren, açıklamalarında şu bilgilere yer verdi:

DANIŞMANLIK HİZMETLERİNDE GENİŞ YELPAZE

“Toplumun temel yapı taşı olan ailenin öneminin farkında olarak 2011 yılında Aile Danışmanımız Firdevs Karaca Eren tarafından kurulan Fiza Özel Eğitim ve Aile Danışmanlığı, her biri alanında uzman yeni ekip arkadaşlarımızla hizmetlerini genişleterek 2017 yılında ‘Fiza Aile, Çocuk ve Ergen Danışmanlığı’ adını aldı.

Bugüne kadar hem yurt içinden hem yurt dışından bizlere ulaşarak yaşamlarına çözüm ortağı olduğumuz ailelerimizin yoğun talebi ve gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda yeni yerimizi hizmete sunduk.

Ülkemizin daha aydınlık bir geleceği ulaşmasında temel olan aile kurumu ve onu oluşturan her bir birey için yaşamın her anında karşılaşabilecek olası problemlerle ilgili, etik kurallar ve bilimsel veriler ışığında, etkili ve nitelikli çözümeler sunarak yaşamlara renk katmak için yanınızdayız.

Aile Danışmanlığı, Evlilik Danışmanlığı, Boşanma Danışmanlığı, Bireysel Danışmanlık, Gelişimsel ve Pedagojik Danışmanlık, Çocuk ve Ergen Danışmanlığı, Gelişim ve Zeka Testi Uygulamaları, Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri, Proje ve Seminer Eğitim Organizasyon Hizmetleri, Dil ve Konuşma Bozuklukları, Dikkat ve Öğrenme Problemleri, Özel Eğitim Danışmanlığı alanlarında hizmet veriyoruz.

Hizmetlerimizle ilgili detaylı bilgi almak isteyen herkesi Buhara Caddesi Karaoğlan Balıkçılık karşısı, Vanelli Pastanesi yanındaki yeni yerimize bekliyoruz.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim