Hz. Mevlana’yı anma etkinlikleri kapsamında 2008 yılından itibaren TRT 1, TRT AVAZ ve TRT DİYANET’te Ramazan Programlarının değişmez ismi olan ve ülkemiz Hâfız ve Mûsikîşinaslarının konuk olduğu TRT DİYANET’te yaptığı “Bâd-ı Sabâ” programı büyük beğeni toplayan sanatçı Fatih Koca sevilen eserleriyle Çorumlularla buluştu.

Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda önceki akşam gerçekleştirilen konsere Vali Mustafa Çiftçi, eşi Azime Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, eşi Feyza Aşgın, İl Müftüsü Muharrem Biçer, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık iki saat süren konserde Fatih Koca seslendirdiği ilahilerle gönüllere taht kurdu. Gecede aynı zamanda Çorum Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Hasan Tomuk ve gecenin sunuculuğunu yapan Abdulkerim Tiryaki Hz. Mevlana’ya ait şiirleri seslendirdi.

Konserin ardından ise Belediye Başkanı Aşgın beraberinde Vali Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Ahlatçı, MHP İl Başkanı Karapıçak ile birlikte sahneye çıkarak Fatih Koca’ya konser için teşekkür ederek çiçek takdim etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim