Belediye Başkanı Zeki Gül’ün ÇESOB ziyareti sırasında Aşağı Sanayi esnafı da hazır bulundu. ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a yolla ilgili bir sorunlarını aktardıklarını ifade eden esnaf temsilcileri, gün içerisinde Çorum Belediyesi ekiplerinin aşağı sanayiye gelerek yolu açmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bu sırada söz alan ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise esnafın her türlü sorun ve sıkıntısında Belediye Başkanı Zeki Gül’ü yanlarında görmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlattı.

YAKINDAN İLGİLENİYOR

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün esnaf ve sanatkârlar adına kendisine iletilen her türlü konuda yakın ilgi ve alaka gösterdiğini belirten Yalçın Kılıç, “Çok sevdiğim, ağabeyim diyeceğim Belediye Başkanımız Sayın Zeki Gül’ü burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Başkanımız her zaman başımızın tacıdır. 10 yıllık başkanlık sürecimde esnaf odaları olarak bir işimiz düştüğünde bizi hiçbir zaman geri çevirmedi. Ben minnettarım teşekkür ediyorum. Özellikle Arife günleri esnaf dualarında bizleri hiç yalnız bırakmadı. Ben kendilerine tekrar saygılarımı, şükranlarımı sunuyorum. Her zaman her daim Başkanımız ve belediyemizin yanındayız. Yüce yaradan birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu. Ziyaret sırasında hazır bulunan aşağı sanayi esnafları da araçların giremediği yolu açarak esnafın talebini kısa sürede yerine getiren Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkürlerini iletti.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Zeki Gül ise konuşmasında ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ile birlikte esnafın bir ve beraber olduğu her yerde esnafla hemhal olduklarını, esnafı ilgilendiren bir projeye de gerekli imar düzenlemesini yaptıklarını ve 900 esnafı ilgilendiren konu nedeniyle gecesini gündüzüne katarak onunla ilgili çalışmayı hayata geçirdiklerini vurguladı.

AHİLİK GELENEĞİ DEVAM ETMELİ

Zeki Gül, “Kanunlar, yönetmelikler el verdiği ölçüde bizim yetkimiz vardır. Yetkimiz dâhilinde olan işlerde esnafımızın hep yanında oluruz. Çorum esnafına has olan arife dualarını inşallah ilelebet hep beraber devam ettiririz. Türkiye’nin başka bir yerinde böyle bir adet yok. Çok güzel bir adet ve gelenek. Ahiliğin devam ettiği illerden birisiyiz biz. Bu anlamda da arkadaşlarımızın çalışmalarından memnunuz” dedi.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim