ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve Genel Sekreteri Yakup Arslan'ı ziyaret eden Türk Ekonomi Bankası (TEB) Çorum Şubesi Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi Akın Parmaksız, basit usulde vergilendirilmekte olan esnafa yönelik 50 bin TL’ye kadar kefilsiz, teminatsız kredi kampanyası düzenlemiş olduklarını beyan etti.

Pamaksız, “Türk Ekonomi Bankası (TEB) olarak her zaman esnafımızın yanında olduk. Bundan sonrada esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Şu anda bankamız basit usulde vergilendirilmekte olan esnaf kardeşlerimize yönelik 50 bin TL'ye kadar kefilsiz teminatsız kredi kampanyası başlatmıştır. Basit usulde vergilendirilen esnaf kardeşlerimizi bu krediden yararlanmaya davet ediyoruz. Kredi talebinde bulunacak esnafımızın Türk Ekonomi Bankası (TEB) Çorum Şubesi’ne başvurmaları gereklidir” dedi.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Türk Ekonomi Bankası Çorum Şubesi adına ziyarete gelen Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi Akın Parmaksız'a teşekkür etti. Kılıç, “Esnafımıza yönelik böyle bir çalışmayı faaliyete geçirdikleri için Türkiye Ekonomi Bankası'na teşekkür ediyoruz. Esnafımız her zaman bu vatanın bel kemiği olmuştur. Zor şartlarda vatandaşa hizmet etmiştir ve etmeye de devam edecektir. 50 bin lira kefilsiz ve teminatsız kredi imkânı basit usulde vergilendirilmiş olan esnafımıza da olumlu yansıyacaktır” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim