Divan Başkanlığı’nı Tokat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan’ın üyeliklerini ise Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hatay Karaman, Oto Tamircileri Odası Başkanı Necmettin Uzun ve Satılmış Önler’in gerçekleştirdiği genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin genel kuruluna Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, esnaf odaları başkanları ile çok sayıda üye katıldı.

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürü Cihan Olur, Yönetim Kurulu yıllık çalışma raporu ve Denetim Kurulu raporlarını okudu. Söz konusu raporlar oy birliğiyle ibra edildi.

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi mali genel kurullarının 3 yılda bir yapılmasına yönelik kararın alınmasının ardından 2018-2019 ve 2020 yıllarına ilişkin tahmini bütçe hakkında bilgi verildi. Buna göre 2018 tahmini bütçesi 2 milyon 730 bin, 2019 tahmini bütçesi 3 milyon 128 bin ve 2020 tahmini bütçesi ise 3 milyon 477 bin lira olarak belirlendi.

Tek liste halinde yapılan seçimde Vedat Canbek, tekrar başkan seçildi.

Genel kurulun tamamlanmasından sonra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Tüm raporların oybirliğiyle kabul olmasından dolayı büyük bir sevinç yaşadığını ifade eden Canbek; “Sizler yanımda olduğunuz müddetçe bu görevi devam ettireceğim” dedi.

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yeni yönetim kurulu asil üyeleri Vedat Canbek, Necati Şimşek, Özkan Şanal, Hasan Eker ve Sezai Olur’dan, yedek üyeler ise Erdal Çoban, Halil Taşkaldıran, Celal Bozdağ, Satılmış Önler ve Ferit Çubukçu’dan oluştu.

Denetim Kurulu asil üyeler ise Mehmet Gayretli ve Adil Bayrak, yedek üyeler ise Nesimi Özkubat, Halit Bölükbaş’tan oluştu.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim