Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’ta her bayram olduğu gibi bu bayramda da gerçekleştirilen bayramlaşma törenine yoğun ilgi oldu.

Bayramın 2. günü Birlik Başkanı Yalçın Kılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde misafirler ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür tarafından karşılandı.

Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Timur Cevher, il ve ilçe oda başkanları, oda yönetim kurulu üyeleri ve esnafın yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma töreninin de ayrıca Arakanlı Müslüman kardeşlerimiz için dua edildi.

Bayramlaşma töreninde bayramların birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği özel günler olduğunu kaydeden ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, “Yüce Allah hepimize birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar nasip etsin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Arakan’da Müslüman kanı akarken bizim burada Kurban Bayramı’nı ise buruk kutladığımızı ifade eden Kılıç, Arakan’da yaşanan Müslüman kıyımına sessiz kalınmaması gerektiğini söyledi.

Önümüzdeki yılbaşında Oda seçimlerinin de başlayacağını hatırlatan Yalçın Kılıç, mevcut oda başkanlarına ve oda başkan adaylarına başarılar dilerken, seçimlerin olgunluk içerisinde, kavgasız gürültüsüz tamamlanması temennisinde bulundu.

Başkan Kılıç ayrıca Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı merhum Hasan Coşgun’a da Alah’tan rahmet dilerken, “Hasan Başkansız bir bayramı daha buruk kutluyoruz. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim