Ahlatcı Holding ana sponsorluğunda yapılan etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından sahneye çıkan sanatçılar alanı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir an yaşattı.

Kiraz Festivaline Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, 19. Dönem Çorum Milletvekili Adnan Türkoğlu, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Yusuf Şahinbaş, , Şoförler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Damızlık Üreticileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, PANKO Birlik Başkanı Ahmet Pehlivan, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Çorum Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Oral, Köy Dernek Başkanı Ekrem Uyar, Bahçelievler Muhtarı Hasan Kızıltepe, Çanakçı Köyü Dernek Başkanı Resul Yiğitoğlu, Sorkoğlan Köyü Dernek Başkanı Güngör Atak, Dikenli ve Kirenci Köyü Dernek Başkanları, Lütfi Kabakdere, Samsun Tarım Sahibi Adem Deniz, İşadamı Arap Gürlek, Eskiköy, Öksüzler ve Eşençay Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Haydar Doğan, köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kiraz yarışmasının da yapıldığı festivalde Eda Doğanay, Gülsüm Kahraman ve Grup Zahir söyledikleri türkülerle misafirleri coşturdu.

Gazeteci Seyfettin Servet Mete’nin sunuculuğunu yaptığı festival geç saatlere kadar neşe içerisinde devam etti.

​​​​​​

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim