Kırklareli’nden Trabzon’un Şalpazarı ilçesine bir yakınlarının cenazesine giden eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir’in yakını Cafer Tayyar Demir (50) yönetimindeki 39 LL 317 plakalı otomobil Osmancık ilçesinde, kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan toprak yığına çarptıktan sonra takla atmıştı. Kazada, eski Bakan Demir’in üç yakını yaralanırken, Behriye Demir adlı kadın ise hayatını kaybetmişti.
Kazanın duyulmasının ardından AK Parti Samsun milletvekili Mustafa Demir, Çorum’a geldi. Hitit Üniversitesi Eğitim ve araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan yakınlarını ziyaret eden Demir’e, yaralıların sağlık durumları hakkında İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel tarafından bilgi verildi. Yücel, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu ve tedavilerinin sürdüğünü söyledi.
Çorum Valisi Ahmet Kara, AK Parti Çorum milletvekili adayları Caht Bağcı ve Ahmet Sami Ceylan ile bazı kamu kurumlarının müdürleri de hastaneye gelerek Demir’e geçmiş olsun dileklerinde bulunu.
Editör: TE Bilisim