Geçtiğimiz hafta Belediye Meclisi’nde alınan bir kararla imar değişikliği yapıldığını söyleyen Erdal Özkan, stadyumun yıkılıp yerine park ve bahçe yapılması gerekirken yüksek katlı binalar yapılacak konut alanı olarak işaretlendiğini ifade etti.
Şehrimizin yüksek katlı büyük konutlara ihtiyacı var ise bu ihtiyacı karşılayacak başka alanların da bulunduğunu belirten Özkan, “Özellikle Üçtutlar Mahallesi, Karakeçili Mahallesi, Yeniyol Mahallesi, Yavruturna Mahallesi, Kale Mahallesi ve Çöplü Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ile binlerce dönümlük alanda onbinlerce konut yapılabilirken kime veya kimlere rant sağlamak amacı ile bu imar değişikliği yapılmıştır?” dedi.
Seçilmiş belediye başkanının şehre park ve yeşil alan kazandırma hususunda kendine övgüler yağdırırken, şehrin boğazı konumunda olan ve hava sirkülasyonu en çok olan bir mevkide park olması gereken bir alanın neden konut alanı olarak işaretlendiğini soran Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Erdal Özkan, “Çorum’a ihanet olan bu kararlar alınırken belediye meclisinde 1 üye hariç iktidarı ile muhalefeti ile 30 üye bu ihanet kararlara muhalefet etmediği gibi herhangi bir tepki göstermemiştir. Bu ihanet kararına destek olmuşlardır. Neden bir kişi muhalefet etmiş diğerlerinin korktuğu çekindiği nedir.
Büyük Birlik Partisi olarak tüm Çorumlu hemşehrilerimize sesleniyorum bir buçuk yıl önce oylarınızla sizin adınıza şehrimizi yönetecek şehri emin olarak seçtiğiniz belediye başkanının şehrimizin emanetine yapılan bu ihaneti görün. Verdiğiniz oyun takipçisi olup kimlere rant sağlanmaktadır bu gerçeği görün. Fakir fukara, garip gurabayı korumak ve kollamak amacı ile masum oylarınızı alan seçilmiş belediye başkanı sizlere değil kimlere hizmet etmektedir bu gerçeği görün.
Biz Büyük Birlik Partisi olarak her türlü haksızlık karşısında önce elimizle bu haksızlığı düzeltmek için varız. Ancak yüce halkımız bize bu şehri yönetme görevi vermediğiniz için elimizle düzeltemiyoruz. Biz gördüğümüz haksızlıkları ancak dilimizle düzeltmek için sizlere sesleniyoruz” dedi.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim