Osmancık eski Ülkü Ocakları Başkanı ve eski Osmancık Belediye Meclis Üyesi Erdal Kınıklı, 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler’de Milliyetçi Hareket Partisi’nden 25. Dönem Milletvekili olabilmek için aday adaylığını açıkladı.
Erdal Kınıklı, Pazar günü MHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği bir basın toplantısıyla adaylığını kamuoyuna duyurdu.
Çok sayıda MHP’linin destek verdiği basın toplantısında Erdal Kınıklı, 12 Eylül sonrasında Milliyetçi Çalışma Partisi’nden başlayarak Ülkücü Hareket’in içinde olduğunu ve yaklaşık 20 yıl boyunca Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı yaptığını anımsatarak, parti teşkilatını ve Çorum’un sorunlarını yakından bildiğini söyledi.
MHP Aday Adayı Erdal Kınıklı, Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini ve bu nedenle 7 Haziran Seçimleri’nin son derece önem taşıdığını dile getirerek, “Çorum her şeyin en güzeline layık bir şehirdir. Ben burada sefalar sürmek için aday olmadım. Güzel insanlarımızın, Ülküdaşlarımızın kader çizgisini değiştirmek için şimdi el ele, gönül gönüle zorlu yollara düşme zamanıdır. Bu güzel, bu dürüst, bu tertemiz insanların aşına, işine, geleceğine sahip çıkma zamanıdır. Kaderimize sahip çıkma zamanıdır.” dedi.
Seçim sürecinde kendisine destek verilmesini isteyen MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Erdal Kınıklı partililere, “Bu yarış artık tek başına koşulabilecek bir yarış değil. Engelli bir parkurda, inanılmaz sürprizlere hazır olarak birlikte koşacağımız bir yarış. Bu yarışta dün olduğu gibi yarın da bana ve partimize çelme takmaya kalkışanlar, bizi yarış dışına atmaya çalışanlar olacaktır. Dün olduğu gibi yarın da ortak davamıza, ortak ülkümüze, ortak geleceğimize sahip çıkmanızı istiyorum. Sizlerin Çorum’a sahip çıkacağınızı biliyorum ve desteğinizi bekliyorum.” şeklinde seslendi.


(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim