Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Erbakan’ın vefatının 5. yıldönümü nedeniyle bir dizi anma etkinlikleri düzenleyeceklerini, bu haftanın “Erbakan Haftası” ilan edildiğini bildirerek, anma etkinliklerine tüm Çorumluları davet etti.
Cıdık'ın verdiği bilgiye göre; Erbakan’ın vefatının yıldönümü nedeniyle Çorum’da da geniş çaplı anma etkinlikleri düzenlenecek. 2016 Erbakan Haftası'nın ana temasının “Savaş Değil Barış, Çatışma Değil Diyalog” olarak belirlendiğini bildiren Cıdık, 26 Şubat 2016 Cuma günü saat 13.00'de Saat Kulesi civarında resim sergisi açacaklarını, serginin 3 gün açık kalacağını duyurdu.
Erbakan'ın vefat ettiği gün olan 27 Şubat'ta ise öğlen namazı öncesi Ulucami’de mevlid programı düzenleyeceklerini açıklayan Cıdık, “Bütün ilçelerimizde de aynı gün ve saatte mevlit programları gerçekleştirilecektir” dedi.
Faruk Cıdık, 1 Mart Salı günü de saat 14.00'de Turgut Özal İşmerkezi Toplantı Salonu'nda bayanlara özel konferans düzenleyeceklerini, konferansa konuşmacı olarak Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nazile Al'ın katılacağını kaydetti. Cıdık, 4 Mart Cuma günü ise Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan'ın katılımı ile Anitta Otel'de saat 19.30'da “Erbakan'ı Anma ve Anlama Gecesi” yapılacağını sözlerine ekledi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim