Geçtiğimiz Salı akşamı Fatih Lokantası’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine İl Müftüsü ve TDV Çorum Şubesi Başkanı Dr. Ahmet Akın, Türkiye Sakatlar Derneği Çorum Şube Başkanı Yusuf Hoşnut, Türkiye Beyazay Derneği Çorum Şube Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları, Çorum Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Cuma Aykaç, Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü ve İl Vaizi Ramazan Şen ve TDV Çorum Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy’un yanı sıra Müftülük çalışanları ve çok sayıda engelli yurttaş ile yakınları katıldı.

İftar yemeği öncesi davetlilere seslenen İl Müftüsü ve TDV Çorum Şubesi Başkanı Dr. Ahmet Akın, bu tür iftarların birlik ve beraberlik açısından önemli olduğunu vurgu yaparak, bundan sonra da toplumun tüm kesimleriyle kaynaşmanın devam edeceğini söyledi.

İl Müftüsü Akın, engelli olmanın bir sorun olmaması gerektiğini, sabredenlere dinimiz katında ayrı bir faziletinin olduğunu ve engellilere yönelik her türlü imkânları seferber etme noktasında Müftülük olarak çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Mübarek Ramazan ayının kardeşlik, dostluk ve mağfiret ayı olduğunu hatırlatan Müftü Akın, iftarda bir araya gelmenin aradaki kardeşlik bağlarını daha da güçlendireceğine inandığını ifade ederek, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti.

Çorum İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu’nun yaptığı yemek duasının ardından iftar programı sona erdi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim