Dünyaca ünlü ‘bağımsız çalışan’ araştırma şirketi Aon Hewitt, ‘aynı ailenin şampiyon şirketleri’ YEDAŞ ve YEPAŞ’ı 2015 yılının ‘En İyi İş Yeri’ (Aon Best Employer) seçti.
YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, “Tamamen gizli ve bağımsız görüşlerine dayanarak yapılan araştırmada ‘Çalışan Bağlılığı, Liderlik, Performans Kültürü ile İşveren Markası’ alanlarında öne çıktık ve Türkiye’nin “En İyi İş Yeri” unvanına sahip olduk” dedi.
Uluslararası arenada bağımsız araştırma ve denetim kuruluşlarından ‘operasyonel ve kurumsal mükemmellik’ ödülleri ve takdirlerini alan Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) ve Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş. (YEPAŞ)’ın ödülleri, İstanbul’daki Four Seasons Hotel Bosphorus’ta düzenlenen ödül töreninde Genel Müdür Nurettin Türkoğlu’na takdim edildi.
Türkoğlu, “Enerjimizi Sizden Alıyoruz” mottosuyla çıktığımız yolculuğumuzda, “İşinin lideri, en iyilerle ‘Mükemmellik’ sürecin yönetiyoruz” diye konuştu.

YEDAŞ’TA ÇALIŞANLARIN BAĞLILIK
ORANI YÜZDE 86’NIN ÜZERİNDE
YEDAŞ ve YEPAŞ’ın uluslararası arenada gerek kurumsal gerekse de operasyonel mükemmellik alanında ülkemizi başarıyla temsil ettiğine vurgu yapan Genel Müdür Nurettin Türkoğlu, çalışanların bağlılık oranının yüzde 86’nın üzerinde belirlendiğini ifade ederek, elde edilen başarıların da, sürdürülebilir ilişkilerden kaynaklandığını söyledi.

‘ÇALIŞANLARININ YETENEKLERİYLE
BAŞARMA’ FELSEFESİYLE YÖNETİLİYOR
Aon Hewitt’in anketine YEDAŞ ve YEPAŞ çalışanlarının %94’lük oranda katılım sağladığına dikkat çeken Türkoğlu, “Bu katılım oranının YEDAŞ ve YEPAŞ ailesinin aidiyet duyguları ile hareket ettiğini, şirketini ne kadar sahiplendiğini ve temsil etmek isteklerini bir kez daha ortaya koymaktadır. Anketler ‘bağlılık oranını’ yüzde 86 diyor ancak biz yüzde 7 oranında ‘kararsız’ olarak görülen çalışanların da kazanıldığında bu oranın yüzde 93 seviyelerine ulaşabileceğini görüyoruz” dedi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim