Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Makine Bölüm Şefi olarak görev yapmakta olan eğitimci İshak Ünal (54) rahatsızlığı nedeniyle Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzun süredir tedavi görüyordu.

Meslek hayatında 32 yılı geride bırakan emektar öğretmen önceki gün yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Okulu başka olmak üzere çevresinde fedakarlığı, yardımseverliği gibi özellikleriyle çok sevilen bir eğitimci olan İshak Ünal’ın ölümü tüm sevenlerini üzdü.

Elvan Ünal’ın oğlu, merhum Bekir Alyakut’un damadı, Fatma Alyakut Ünal’ın eşi, Edanur Ünal ve dişçi Nuray Ünal’ın babaları, Belediye’den emekli Cengiz Ünal ile Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanı Arif Ünal’ın kardeşi; Savran, Süleyman, Nebi, Mustafa ve Cevdet Alyakut’un enişteleri olan emektar eğitimci İshak Ünal’ın cenazesi hastaneden alınarak önce Ulucami’ye getirildi,.

İshak Ünal’ın cenazesi burada ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra ise Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne götürüldü. Okul Müdürü İbrahim Ayaz, okul idarecileri, öğretmenler, eski öğrenciler ve okulun mevcut öğrencilerin katılımı ile okul bahçesinde Ünal için bir tören düzenlendi. Törene katılanlardan helallik alınmasından sonra ise cenaze merkeze bağlı Cemilbey Köyü’ne götürülerek son yolculuğuna uğurlandı.

ÇORUM HABER, merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim