Program yoğunluğu nedeniyle İl Garnizon Komutanı Personel Albay Çetin Öcal’ı bugüne kadar ziyaret edemediklerini dile getiren Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı ve beraberindeki heyet Komutan Öcal’a görevinde başarı dileklerini iletti.

Amaçlarının emeklilerin yaşamlarını kolaylaştırmak olduğunu ve bu kapsamda Çorum’da 14 binin üzerinde üyeleri için konut projesi hazırladıklarını söyleyen Kınıklı, 750 konutun kaba inşaatının bittiğini, ikinci etapta ise Bin 750 konut daha yapılacağını bildirdi. Türkiye genelinde 110 şubede 385 bin üyeye sahip olduklarını, Ankara’da bir sosyal tesis ve Balıkesir’de tatil köyünün bulunduğunu da kaydeden Kınıklı, Türkiye’de emeklileri Çanakkale’ye götürme projesinin ilk Çorum’da uygulandığını da anlattı.

Derneğin çalışmalarını överek nazik ziyaretleri için heyete teşekkür eden Komutan Öcal ise gün gelecek herkesin emekli olacağını, emeklilerin daha güzel koşullarda yaşam sürmelerini istediğini söyledi. Komutan Acil, Çorum’da ilk kez görev yapmasına rağmen ailesiyle birlikte çok sevdiklerini de sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim