SP İl Başkanı Faruk Cıdık dün Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz ve diğer bazı Teşkilat yöneticileriyle birlikte Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi Başkanı Hıdır Kınıklı’ya bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Emeklilerin sorunlarının görüşüldüğü ziyarette söz alan Faruk Cıdık, emekli kat sayılarının azaltılması nedeniyle maaşların da her geçen yıl düştüğünü hatırlatarak, “Zaten şu an açlık sınırının altında maaş alan emeklilerimiz, önümüzdeki yıllarda çok daha düşük rakamlarla yetinmek zorunda kalacaklar. Yaşam koşulları her geçen yıl zorlaşan emeklilerimiz, en güzel yıllarını Millî Görüş Liderimiz ve 54. Hükûmet’in Başbakanı merhum Necmettin Erbakan döneminde yaşadılar. Ancak 28 Şubat Darbesi’nden bu yana emeklilerimiz refah dolu ve saadetli o yıllara hasret kaldı. Saadet Partisi iktidarında emeklilerimiz özledikleri yaşam koşullarına kavuşacaklar.” diye konuştu.

SP İl Başkanı Cıdık ayrıca başarılı çalışmalarından ötürü Şube Başkanı Kınıklı’yı tebrik ederek, Çorum’da yapımına başlanan Emekli Konutları için de teşekkür ve takdirlerini iletti.

Emekliler Derneği Şube Başkanı Hıdır Kınıklı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, SP İl Başkanı Faruk Cıdık ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim