Müstakil sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi, 2015 yılını değerlendirmek üzere İkinci Bahar Lokantası’nda istişare toplantısı düzenledi.
Toplantıya, MÜSİAD Çorum Şubesi Kurucu Başkanı, AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal ve Genç MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Alper Tığlı ile yönetici ve üyeler katıldı.
MÜSİAD’ın faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, 2016 faaliyetleri ile uzun vadeli hedefler gözden geçirildi.

“HEDEF REFAH SEVİYESİNİ YÜKSELTMEK”
AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, “Ülkemizin ve ilimizin geleceği için STK'larımızın yaptığı her güzel çalışmanın yanındayız, katma değer sağlayacak her yatırımın destekçisiyiz” derken, halkın refah seviyesini yükseltmek için emeklisine, işçisine, engelli vatandaşlarına, ekonomiye katkı sağlayan sanayicisine, esnafına ve geleceğin mimarı gençlere sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

“MÜSİAD ÇORUM’UN DİNAMİKLERİNDEN BİRİSİ”
Genç MÜSİAD’ı aldıkları ödülden dolayı kutlayan Bekiroğlu,
insanlara bir telefon kadar yakın olduğunun da altını çizerek, MÜSİAD’ı, Çorum’un dinamiklerinden biri ve iş dünyasına yön veren STK’lar arasında olduğundan dolayı önemsediklerini ifade etti.

“MEHMET AKİF ERSOY’U RAHMETLE ANIYORUZ”
Vefatının 79.yıl dönümü nedeniyle Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u da anan Bekiroğlu, “Düşünce dünyasını hayatına tatbik etmeyi ilke edinen Mehmet Akif Ersoy, yüz yıl öncesinde yaşanan sorunlara ‘Safahat’ adlı eserinde çözümler üretmiştir” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim