Türkiye’nin yaşamakta olduğu ekonomik sıkıntıları hafifletebilmek ve dövizin önlenemeyen yükselişine bir nebze olsun engel olabilmek için, vatanını-milletini seven herkese görev düşüyor.

Çorum’un tanınmış firmalarından Karabacak Mobilya Mağazaları’nın sahibi Ali Karabacak da, bu anlayış içinde “Herşey Türkiyem için” sloganıyla bir kampanya başlattı.

Kampanya 31 Aralık tarihinde sona erecek.

“Türkiye ekonomisine bir katkı da bizden olsun” diyerek ekonomi seferberliğine katılan Ali Karabacak, tüm ürünlerini geliş fiyatından vermeye başladığını bildirdi.

“Bizler ticaret adamı olarak parayı her zaman kazanabiliriz, önemli olan bu zorlu süreci milletçe en az kayıp ve hasarla atlatmak olmalıdır” diyen Ali Karabacak, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Tüm esnafımızı, bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Biz Karabacak Mobilya olarak, üzerimize düşen görevi hassasiyetle yerine getirmeye hazırız.

Ürünlerimizi bize geliş fiyatından verdiğimiz için, bu kampanyayı kısa bir sürede sonlandırmak durumundayız. Bu süreyi de 31 Aralık olarak belirledik.”

Ali Karabacak’ın verdiği bilgiye göre, yatak odası, yemek odası ve koltuk takımları 1.550 liradan satışa sunuluyor. Düğün yapacaklar için bu üç takımın tümü 4.650 lira.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim