Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayları, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyorlar.
MHP Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı ile Aybüke Topçubaşı Ekici bu kapsamda MHP İl Başkanı Bekir Çetin öncülüğünde Dodurga’da çeşitli temaslarda bulundular.
İlçede sırasıyla Belediye, Halk Eğitim Merkezi ve özel sektöre ait bir tekstil fabrikasını ziyaret eden MHP Heyeti daha sonra sanayi ve pazar esnafıyla buluşarak, iktidara gelmeleri hâlinde yapacakları icraatları anlattılar.
Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici, ilçe turu sırasında Nurullah Tiritçi isimli vatandaşın bir sorusu üzerine, MHP’nin tek başına iktidar olmayı hedeflediğini söyledi. Aybüke Topçubaşı Ekici bu yöndeki görüşlerini, “Gidemediğiniz yer sizin değildir. MHP Çorum’da ve Türkiye genelinde en pozitif seçim kampanyası yürüten partidir. Bizim amacımız 7 Haziran’ı huzurlu bir şekilde iktidar olarak sonuçlandırmaktır. Koalisyonu dillendirmiyoruz bile, çünkü amacımız tek başına iktidar olmaktır.” şeklinde aktardı.
AKP ile HDP’nin koalisyon yapmak istediklerini iddia eden Ekici, “Çünkü çözülme sürecini birlikte tamamlayacaklardır. Bugün Türkiye’de algı yönetimi yapılıyor. Sandıkta kazandığınız seçimi teknolojik ortamda kaybediyorsunuz. Biz milliyetçiler olarak bu gidişata dur diyeceğiz.” diye konuştu.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim