Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Çorum Şubesi Yönetim Kurulu, Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Çorum’da eğitim alanında yaşanan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Eğitim Sen Çorum Şubesi tarafından ziyaretle ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:
“24 Mayıs -27 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan 2016 yılı MEB Eğitim Kurumları Yönetici Değerlendirme listesi ilan edildi. EK 1 değerlendirme sonuç listesinde bulunan 106 aday münhal bulunan 54 okul için sözlü mülakat değerlendirme sürecine girecektir. Eğitim Sen olarak değerlendirme sürecinin objektif olarak yapılmasını, herhangi bir sendika ve siyasi ayrım gözetilmeden değerlendirme yapılmasını talep ettik.
62 ilde yayınlanan il içi boş kadroların ilimiz için de bir an önce yayınlanmasını, okulların kapatılması sonucu doğacak norm fazlalıklarının öğretmenleri mağdur etmeyecek biçimde düzenlemesini, özel okullara öğrenci akışının yaratacağı norm sorunlarını, kamusal eğitime destek çıkılmasını ve bu konuda ortak sorumluluk alınmasına ilişkin görüşlerimizi ilettik.
Eğitim Sen Şube Yürütme Kurulu olarak; bizleri gayet samimi bir ortamda ağırlayan Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyit Ali Büyük’e teşekkürlerimizi iletiriz.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim