Eğitim-Sen Çorum Şubesi’nin geçtiğimiz günlerde CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla yapılan tek liste halinde yapılan seçimde belirlenen yeni yönetim ilk toplantısını yaparak görev bölümünü gerçekleştirdi.

Eğitim-Sen Şube Yürütme Kurulu üyeleri mazbatanın ardından en yaşlı üye Ali Ekber Beyaz yönetiminde toplanarak görev bölümünü yaptı. Buna göre Şube Başkanlığı’na Mustafa Gül getirilirken, Hıdır Aygün Şube Sekreteri, Ali Ekber Beyaz Mali Sekreter, Nurcan Hasırcı Doğan Kadın Sekreteri, Turabi Ağlamaz Örgütlenme ve Yüksek Öğretim Sekreteri, Erdal Ayan Eğitim Sekreteri, Kenan Sırma Hukuk ve TİS Sekreteri oldu.

Sendika merkezinde önceki gün düzenlenen toplantı ile görevi Mehmet Öztürk’ten devralan Mustafa Gül bayrağı daha ileri noktalara taşıma gayretinde olacaklarını vurguladı. Düzenlenen toplantıda sendikanın yeni yöneticileri Mehmet Öztürk ve yönetimine hizmetleri için şilt verdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim