6643 sayılı Türk Eczacıları Birliği Kanunu’nun 8. maddesi gereğince Çorum Eczacı Odası’nın 2019-2020 yılı sezimsiz olağan Mali Genel Kurulu önceki gün Yıldızpark Düğün Salonu açık hava alanında gerçekleştirildi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını neden ile açık havada, sosyal mesafe ve maske kuralları göz önünde bulundurularak düzenlenen genel kurulda ilk olarak saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Genel kurulda daha sonra oybirliği ile Tasnif Kurulu’na Ecz. Süleyman Koca, Ecz Refika Kadiroğlu ve Ecz. Furkan Gül seçildi. Divan heyetine ise Ecz. Mustafa Göbelek, Ecz Ahmet Çorumlu, Ecz Meral Öztürk ve Ecz Furkan Gül’ün seçildiği genel kurulda daha sonra Oda Başkanı Ecz. Şefkat Güler bir açılış konuşması yaptı.

Mali genel kurulda daha sonra ise Yönetim Kurulu Faaliyet raporları, Yönetim Kurulu Mali raporları ile Denetleme Kurulu raporu okundu. 2020-2021 yılı tahmini bütçesinin onaylanması ile birlikte raporlar üzerinde görüşme yapılarak ibraz edildi. Kongre dilek ve temenniler bölümü ve pandemi dönemine katkıları nedeni ile bazı oda üyelerine teşekkür belgelerinin dağıtılması ile son buldu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim