İl Defterdarlığı’na bağlı kurumların yöneticileri tarafından düzenlenen bilgilendirme ziyaretlerine Çorum Eczacı Odası ve Çorum Barosu ile devam edildi.
Defterdar Yardımcısı Mehmet Tural, Gelir Müdürü Nazlı Keleş ve Vergi Dairesi Müdürü Cüneyt Solak ilk olarak Çorum Eczacı Odası’nı ziyaret ederek, 1 Ocak’ta uygulanmaya başlanacak “e-tebligat” konusunda bilgi verdi.
Ziyarette, Eczacı Odası Başkanı Sönmez Çalışkan, Genel Sekreter Olcay Çorumlu, Sayman Feyzullah Yıldırım, Yönetim Kurulu üyeleri Senem Deveci Aksoy ve Mahmut Özhan Arslan hazır bulundu.
Daha sonra ise Vergi Dairesi Müdürü Cüneyt Solak ve Gelir Müdürü Nazlı Keleş tarafından Çorum Barosu ziyaret edildi. Baro Başkanı Altan Akpınar ile bir süre görüşen Solak ile Keleş, 01 Ocak 2016 tarihinde yürürlüğe girecek olan e – tebligat (Vergide Elektronik tebligat) ile ilgili bilgi verdi.
Baro Başkanı Akpınar, Baro Yönetim Kurulu üyeleri Av. Can Arslan Kayalar ve Av. İbrahim Şimşek’in de hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim