Arzum Rehabilitasyon Merkezi sahipleri Arzu ve Alp Apraş’ın kızları, Arzum Apraş’ın küçük kardeşi Duru’nun cenazesi, dün Ulucami’de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Ulumezar’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Küçük Duru için düzenlenen cenaze törenine Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş’in yanı sıra ailesi, yakınları, okul arkadaşları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Gözyaşlarının sel olduğu cenazede Duru’nun ailesinin ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi.

Duru’nun tabutunun üzerine yanından ayırmadığı kırmızı şapkası ve bebeğinin konulması, cenazeye katılanları oldukça duygulandırdı.

Cenaze namazını kıldıran Ulucamii Baş İmamı Mustafa Gökmen cemaatten helâllik alırken, hastalık gibi bazı nedenlere bağlı olarak ve üstelik çocuk yaşta vefat eden kişilerin şehitlik mertebesine eriştiğine dikkat çekti. Duru’nun cennete gittiğinden kuşku olmadığına değinen Gökmen, “Duru evladımız ulaştığı bu şehitlik mertebesiyle tüm ailesine ve yakınlarına da şefaatçi olacaktır.” dedi.

ÇORUM HABER minik Duru’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diler.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim