Dünyada en çok tercih edilen, Türkiye'nin dört mevsim enerji tasarrufu sağlayan gerçek çevreci kliması Daikin, Çorum’da.
“Dünyanın klima uzmanı” sloganıyla Türkiye pazarında önemli bir yer edinen Daikin’in Çorum ve Amasya bayiliğini İnönü Caddesi Anitta Otel karşısında bulunan Lam Mühendislik üstlendi.
Lam Mühendislik satış sorumlusu Hüseyin Sandal, havaların ısınması ile birlikte klima satışlarının artacağını ifade ederek, kaliteli ve en verimli klimaları en uygun fiyata sattıklarını söyledi.
Daikin’in Türkiye iklimlendirme sektörünün en önemli oyuncularından Airfel’in %100 hissesini satın alarak Türkiye iklimlendirme sektörünün iddialı bir oyuncusu olduğunu kaydeden Sandal, “Daikin Türkiye bugün ısıtma, soğutma ve havalandırma alanında Türkiye’nin en geniş ürün gamına sahip şirketidir.
Daikin Türkiye çatısı altında bulunan Daikin ve Airfel markalarının iklimlendirme sektörüne yönelik kombi, klima üniteleri, panel radyatörler, fancoil, klima santralleri vb. farklı ihtiyaçlara uygun son teknolojiyle üretilmiş ürünleri bulunmaktadır” dedi.
Sandal, ayrıca “Miele” marka beyaz eşyaların bayiliğini de üstlendikleri bilgisini verdi.
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim