Yıl sonu itibariyle görev süresi tamamlanan Çorum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani onuruna, Genel Sekreterlik çalışanları tarafından veda yemeği düzenlendi.
Veda yemeğine Vali Ahmet Kara ve eşi Mesude Kara, vali yardımcıları Ali Deniz Sürmen ve Fikret Zaman, Alaca Belediye Başkanı M. Esat Eyvaz, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Genel Sekreterlik görevine yeni atanan Uzm. Dr. Ömer Sobacı, idari, tıbbi ve mali hizmet başkanları ile genel sekreterlik çalışanları ve aileleri katıldı.
Dr. Turgay Happani, onuruna verilen yemekte yaptığı konuşmada; Çorum’da görev yaptığı süre içinde hem kamudan hem özel sektörden ve tüm sivil toplum kurumlarından her zaman olumlu katkılar aldığını ve uyumlu bir çalışma ortamında güzel işler gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Kamu Hastaneleri Birliklerine geçiş dönemi boyunca da gerek birlik çalışanlarının gerekse de sağlık yöneticilerinin başarılı çalışmaları sonunda süreci sıkıntısız bir şekilde tamamladıklarını belirten Happani, Çorum’dan ayrıldığı için üzgün olduğunu, Çorum’u ve çalışma arkadaşlarını hiç unutmayacağını belirterek, yeni Genel Sekreter Uzm. Dr. Ömer Sobacı’ya yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.
Vali Ahmet Kara’da konuşmasında, Çorum da verilen sağlık hizmetlerinden duyduğu memnuniyetini ifade ederek, bu başarıda Genel Sekreter Dr. Turgay Happani’nin hem Genel Sekreter olarak, hem de öncesinde Sağlık Müdürü olarak önemli hizmetleri olduğunu söyledi.
Kendisi ile çok kısa bir dönem çalışma imkanı bulduklarını belirten Vali Kara, bu süre içerinde samimi bir mesai yaptıklarını ve bundan sonraki meslek hayatında da başarılı olması dileğinde bulundu.”
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim