Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünün Çorum ve hastane için önemli branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, vatandaşa daha kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu fazla olan bölümde Uzm. Dr. Mehmet Açıkgöz’ü de kadrolarına kattıklarını dile getirdi.

Çorum Özel Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde Uzm. Dr. Mehmet Açıkgöz ve Uzm. Dr. Fatih Sarı ile birlikte iki deneyimli hekimle halka hizmet verdiklerini belirten Dr. Bilgili, “Hastanemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları servisinde 8 yatakla çocuk hastalarımıza hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca Yenidoğan Yoğun Bakım bölümünde de 8 kuvöz ile ikinci basamak yenidoğan yoğun bakım hizmeti vermektedir. Bölgede de bu anlamda söz sahibidir” dedi.

Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Başhekim Bilgili sözlerini şöyle sürdürdü: “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır”

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Mehmet Açıkgöz ise Çorum Özel Hastanesi’nde Çorumlulara hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, hastanenin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Açıkgöz, vatandaşların taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.

Uzm. Dr. Mehmet Açıkgöz Kimdir?

25 Şubat 1978 tarihinde Hatay’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Hatay’da tamamladı. Tıp Fakültesi’ni Konya Selçuk Üniversitesi’nde tamamladı. Uzmanlığını ise Van 100. Yıl Üniversitesi’nde bitiren Açıkgöz, sırasıyla 100. Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Trabzon Kadın Hastalıkları ve Çocuk Sağlığı Hastanesi, Şemdinli Devlet Hastanesi, Hatay Kadın Hastalıkları ve Çocuk Sağlığı Hastanesi, Samsun Özel Medicana İnternational Hastanesi, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri’nde görev yaptı. Evli ve 1 kız çocuğu babası olan Açıkgöz, çok sayıda bilimsel yayına da sahiptir. 31 adet ulusal makalesi bulunan Uzm. Dr. Mehmet AÇIKGÖZ’ün 20 adet de uluslar arası yayını mevcuttur.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim