Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili adayları 1 Kasım seçimleri için ilçelerde çalışmalarını sürüyor.
MHP’li adaylar bu kez de Alaca’da vatandaşlarla bir araya geldi. MHP İl Başkanı Bekir Çetin, Milletvekili Adayları Prof. Dr. Vahit Doğan, Aybüke Topçubaşı Ekici, Fatih Özcan ve Muhsin Kocasaraç ilçede esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.
MHP İlçe Başkanı Alim Okur ve Ülkü Ocakları gençlerinin de hazır bulunduğu ziyaret uzun süre devam ederken, Alaca halkı MHP’li adaylara büyük ilgi gösterdi.

“Terörü bitiririz”
Milletvekili adayı Prof. Dr. Vahit Doğan, seçim gezileri kapsamında bir araya geldikleri esnaftan en çok ülkenin gidişatı ile ilgili şikayetleri dinledi. Özellikle terörle ilgili sorularla karşılaşan Doğan “MHP iktidarında terörün kökü kazınacaktır. Bu ülkenin huzura güvene ihtiyacı var. Terör belasından bu ülkeyi ancak MHP kurtarabilir. Bu yüzden 1 Kasım önemli bir gün” dedi.

“İktidara yürüyoruz”
Milletvekili Adayı Muhsin Kocasaraç ise kahvehanede sohbet ettiği vatandaşlara “MHP’nin iktidara yürüyüşü başlamıştır. Esnaf, tüccar, çiftçi, işçi, memur ve emekli kardeşlerimizin hiç şüphesi olmasın ki; MHP iktidarıyla ülkemiz rahat bir nefes alacaktır” diyerek 1 Kasım için destek istedi.

“Dertleri biliyoruz”
MHP Milletvekili adayı Fatih Özcan ise seçimin önemine dikkat çekerek, Çorum ve ilçelerinde yaşayan vatandaşların derdini de, beklentisini de, iyi bildiklerini söyledi. “Gün birlik olma günüdür. Şimdi sizlerden tek isteğimiz 1 Kasım’da bizlere destek vermeniz” diyen Özcan, “Bizlere vereceği destekle, hem Çorum’un hem de ülkenin kötü gidişatına hep beraber “ dur” diyeceğiz” diye konuştu.

Topçubaşı’na ilgi
MHP’nin kadın adayı Aybuke Topçubaşı Ekici’ye de kadınların ilgisi oldukça yoğundu. Ekici, Alacalı kadınlarla uzun süre sohbet etti. Kendilerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti aktaran Topçubaşı, “Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin teminatıdır. Allah milletvekilliğini bana nasip ederse siz kadınların sesi olacağım. Bundan hiç şüpheniz olmasın” diye konuştu.
Ekici, 1 Kasım seçimlerinde MHP’ye oy istedi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim